به گزارش جام جم آنلاین به نقل از نم نمک ،گردوهایی که تازه چیده شده اند را چگونه می توان نگهداری نمود و یا پوست آنها را به راحتی شکاند؟ معمولا باغداران زمانی که پوست گردوها سبز است آنها را برداشت می کنند ، و به روشهای مختلف آن را خشک می کنند. برای خشک کردن ابتدا باید پوست سبز آن را جدا کرد وسپس پوست قهوه ای باید شکسته شود تا مغز گردو را بتوان استفاده نمود.اگر شما نیز گردوی تازه دارید و نحوه خشک کردن آن ها را نمی دانید بهتر است در این قسمت با ما همراه شوید تا مغز گردها را درست و کامل از پوست آن خارج کنید.
گردوها را زمانی برداشت کنید که هنوز پوست آنها سبز هستند. پوست آنها باید طوری باشد که هنگام فشار دادن ، اثر انگشت شما روی پوست سبز آن بماند ، بدون آن که زیر آن پوست سیاه شود. این کار رسیده بودن مغز گردو را نشان می دهد. با ضربه زدن به شاخه های درخت ، گردوها روی زمین ریخته می شوند. هنگام جمع آوری گردوها از دستکش استفاده نمایید چرا که پوست دست را سیاه می کند.
روش های مختلفی برای جدا کردن پوست سبز و قهوه ای وجود دارد که می توان برای خارج کردن مغز گردوی سالم از آنها استفاده کرد:
روش اول
با یک چاقوی تیز چند خط روی پوست سبز گردو بیندازید. سپس با پیچیدن یک پارچه کلفت و یا حوله ، با حرکت چرخشی به راحتی پوست سبز گردو را جدا کنید. همچنین می توان گردوها را در یک ظرف آب قرار داده و سپس پوست آنها را جدا کنید. در صورتی که عجله ندارید ، چند روز تا خشک شدن پوست گردوها صبر کنید زیرا پس از آن به راحتی جدا می شوند.
روش دوم
گردو ها را روی یک جسم سخت مانند آسفالت زمین بگذارید و با پا ، یک سنگ و یا هر وسیله سنگین دیگر ، آنها را به عقب و جلو هدایت کنید ، با این کار به راحتی پوست سبز از گردوها جدا می شود.
روش سوم
جوشاندن گردوها به مدت یک دقیقه نیز برای جدا کردن راحت پوست سبز موثر است.
جدا کردن پوست قهوه ای گردو و سالم بیرون آوردن مغز آن
به مدت 24 ساعت گردوها را در آب داغ خیس کنید تا پوست قهوه ای شل شده و به راحتی کنده شود. با استفاده از چکش ، ضربه ای آرام روی خط وسط گردو بزنید تا شکاف وسط گردو کاملاً باز شود. سپس پوست گردو را با دست جدا کنید تا آسیبی به مغز آن وارد نشود.
مغز گردو را با چاقو و یا ابزار مخصوص خارج کنید ، به گونه ای که چاقو را از کنار مغزگردو به پشت آن فرستاده و آن را شل کنید تا به راحتی از پوست قهوه ای جدا شود.
برای نگهداری مغز گردو می توان به مدت 9 ماه درون یخچال و تا 2 سال را در فریزر نگهداری نمود.
اگر می خواهید گردوها را در دمای اتاق نگهداری کنید باید آنها را در آب جوش به مدت 10 تا 15 دقیقه قرار دهید و تا چند هفته بعد مصرف کنید.
برای دست زدن به گردوی تازه حتما از دستکش استفاده کنید زیرا پوست گردو باعث رنگ گرفتن دست و یا هر سطوح دیگری می شود.
معمولا لک گردو از روی لباس پاک نمی شود بنابراین حین کار با گردوها ، مراقب لباس های خود باشید.
برای داشتن مغز گردوی سالم ، یک شب ، آنها را در آب و نمک خیس کرده و سپس پوست گردوها را جدا کنید.
شستن گردوها
سطل را با آب سرد پر کرده و گردوها را درون آن بریزید ، گردوهایی که روی سطح آب قرار می گیرند را باید دور بریزید زیرا نشان دهنده خالی و پوچ بودن گردوها می باشد.
روی کف پارکینگ و یا هر مکان دیگری که به دور از نور خورشید و دارای تهویه مناسب است ، چارچه ای پهن کرده و گردوها را روی آن بریزید تا پس از گذشت حداقل دو هفته ، پوست سخت قهوه ای رنگ آنها به خوبی خشک شود.
اگر از احتمال بارندگی وجود ندارد می توان در مکانی سایه و در هوایه آزاد گردوها را خشک کرد ، اما باید توجه داشته باشید که گردوها در معرض نور مستقیم خورشید نباشد.
گردوها را روی پارچه جا به جا کنید تا تمام قسمت های آن در معرض جریان هوا قرار گیرند. خشک شدن گردو ها را باید کنترل کنید. اگر گردوها به خوبی خشک شوند دارای پوستت و مغز ترد و شکننده تری می شوند.
زمانی می توان گردوها را جمع آوری کرد که مغز آن ترد و پوست آن شکننده شود نه اینکه آب دار و نرم باشد.در صورت آماده نبودن گردوها ، به خشک کردن آنها ادامه دهید. اگر رطوبت گردوها به درستی خشک نشود ، مغز آن کپک خواهد زد.
پس از دو هفته از خشک کردن گردوها ، یکی یا دو تا از آنها را بشکنید تا از خشک بودن گردوها اطمینان حاصل کنید.
نگهداری گردوها
برای نگهداری گردوها با پوست قهوه ای ، بعد از خشک کردن می توان آنها را در پارچه های توری و یا در داخل سبد قرار دهید و در جای خشک و خنک نگهداری کنید. همچنین می توان گردو ها را در فریزر به مدت 2 سال نگهداری نمود.
گردوشکن ها ابزار مناسبی برای شکستن گردو می باشند. از آنجا که پوست گردو ها بسیار سخت و محکم است از گردو شکن های محکم باید استفاده کرد.
روش های دیگری نیز برای شکستن گردوها وجود دارد:
گردوها را پس از جدا کردن پوست سبز به مدت دو ساعت داخل آب بریزید ، سپس روی یک سطح تمیز به مدت یک شب ، این گردوها را قرار دهید تا پوست آنها نرم تر شده و به راحتی شکسته شود.
گردوها را داخل یک کیسه بریزیدو با استفاده از یک چکش ، روی کیسه ضربه بزنید تا گردوها شکسته شوند. سپس مغز گردو ها را از پوست شان جدا کنید.
مغز گردو ها را باید به مدت دو روز خشک کنید زیرا آنها هنوز کمی نم نمک هستند. خشک کردن مغز گردوها زمانی لازم است که شما قصد نگهداری طولانی مدت آنها را داشته باشید ، چون خیس بودن مغز گردو منجر به فاسد شدن و کپک زدگی می شود.
برای نگهداری مغز گردو باید از ظروف در بسته استفاده کنید. سپس این ظروف را درون یخچال قرار دهید. در صورت تمایل می توانید مغز گردوها را کمی تفت داده و سپس نگهداری کنید.
اگر حین برداشت و جدا کردن پوست گردو از دستکش استفاده نکنید باید از روش های زیر برای پاک کردن سیاهی دست ها استفاده کنید:
لکه های سیاه به مرور زمان و استفاده مدام از شوینده ها از بین می رود اما اگر برای پاک کردن آنها عجله دارید از ترکیب جوش شیرین و مایع ظرفشویی و یک مسواک قدیمی و خمیردندان استفاده کنید.
کمی آبلیمو را روی دست ریخته و سپس کمی نمک روی دستان خود بریزید. دستان خود را به هم بمالید تا لکه ها رفع شوند.
اگر لکه ها خیلی زیاد است و شما نیز از پاک کننده سریع کمک می خواهید ، کمی وایتکس را روی لیف ریخته و دستان خود را با لیف تمیز کنید.
با استفاده از شیر ، آبغوره و یا سرکه نیز می توان لکه های سیاه را از روی پوست پاک کرد.
اگر قرار ملاقات مهم و یا مهمانی در پیش رو ندارید به پوست خود با انواع شوینده ها آسیب نزنید. با کمی تحمل ، این لکه ها به تدریج پاک می شوند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم